Εορδαϊκός, Νίκος Κατακαλίδης Credits: Eordaikos Fc

Τοπικά

Εορδαϊκός: Μένει ο Κατακαλίδης – Ανακοίνωσε 15 παίκτες

10.08.24 | 18:37

 

Ανακοίνωση ενημέρωσης για όλα εξέδωσε ο Εορδαϊκός, που ανασυγκροτείται για πρωταθλητισμό στην ΕΠΣ Κοζάνης και άμεση επάνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας γνωστοποίησε ότι συνεχίζει στο τιμόνι ο Νίκος Κατακαλίδης, ανακοίνωσε 8 ανανεώσεις, 4 μεταγραφές-επιστροφές, αλλά και 3 πρώτες εγγραφές, προαναγγέλλοντας νέες ενισχύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το νέο ΔΣ που εκλέχθηκε στις εκλογές τις 19/07/2024 θά ήθελε να ενημερώσει του φίλαθλους του Εορδαϊκού και της Εορδαίας για τις εξελίξεις στο σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

Είναι γεγονός ότι μετά τον ΑΔΙΚΟ υποβιβασμό που υπέστη η ομάδα στις 28/04/2024 και με τον τρόπο που αυτός επήλθε, έγινε πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει και να αναλάβει το Σύλλογο ελεύθερο βαρών κλπ. Δυστυχώς στις καταληκτικές ημερομηνίες οι οποίες δόθηκαν δεν εμφανίστηκε κανένας με επίσημη πρόταση.

Η παρούσα διοίκηση ολοκλήρωσε της αρχαιρεσίες εκλογής του νέου ΔΣ και θα παραμείνει για να ξεπληρώσει τις όποιες οφειλές προκύψαν και παράλληλα να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να επανέρθει στην κατηγορία την οποία ανήκει. Την Γ’ Εθνική!

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος ήταν έτοιμος για να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ανταγωνιστικό ρόστερ για πορεία πρωταθλητισμού και αυτό αποδεικνύεται ότι από τους ποδοσφαιριστές που είχε μέχρι τον περασμένο Μάϊο στις τάξεις του, πέντε ποδοσφαιριστές ήδη έχουν υπογράψει σε ομάδες Γ’ Εθνικής, ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται και ένας ποδοσφαιριστής έκλεισε επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα Superleague 2. Όλα τα παιδιά (επτά στο σύνολο) που αναφέρουμε ‘βγήκαν’ μέσα από το σύλλογο και ξεχώρισαν από τη δουλειά που έγινε σε αυτόν μέσα σε ένα μόλις χρόνο.

Όλα αυτά η Διοίκηση και ο Σύλλογος τα πέτυχε την πρώτη χρονιά συμμετοχής στη Γ’ Εθνική μετά από 7 χρόνια απουσίας από αυτήν. Μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι θα συνέβαινε τη δεύτερη χρονιά παρουσίας μας στην κατηγορία. Το ότι δε μας το επιτρέψανε μας απογοήτευσε σε όλα τα επίπεδα και προσπαθούμε να βρούμε τη δύναμη να επανέλθουμε. Για αυτό το λόγο σας ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. Να βρεθείτε στο γήπεδο, να στηρίξετε την ομάδα με την παρουσία σας, με τη φωνή σας, χωρίς έκτροπα, με ένα εισητήριο διαρκείας!

Ο Σύλλογος ξεκίνησε προετοιμασία στις 01/08/2024 στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σήμερα έχουμε από τα πιο πλήρη ρόστερ ως σύλλογος στη Δυτική Μακεδονία (ακόμα και αυτών των συλλόγων της Γ’ Εθνικής) και αναφέρουμε:
Το τεχνικό επιτελείο παραμένει το ίδιο με τους κκ. Κατακαλίδης Νικόλαος ώς προπονητής, Τσιάρας Αντώνης ώς προπονητής τερματοφυλάκων και Ζαχαριάς Γεώργιος ώς Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου.

Παρέμειναν στο σύλλογο οι:

1. Δημητριάδης Τρύφων
2. Πιρίτζαους Θωμάς
3. Τσαγκαλίδης Ηλίας
4. Κοντογουλίδης Βαλάντης
5. Πούλιος Αλέξανδρος
6. Παπαδόπουλος Δημήτρης
7. Πουμπουλίδης Κωνσταντίνος
8. Γκαμπριέλο Ντερβίσι

Επιστρέφουν στην ομάδα τους οποίους και καλωσορίζουμε, οι:
1. Σιδηρόπουλος Θεόδωρος
2. Σεκουλίδης Ευάγγελος
3. Σαββάκης Θέμης
4. Καζανάς Αθανάσιος
Συμφώνησαν για πρώτη φορά με το Σύλλογο μας οι:

1. Τσεμπερλίδης Στυλιανός
2. Μήτκας Χρήστος
3. Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος (από την συνεργαζόμενη ακαδημία Βυζαντινό Αετό).

Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά και είμαστε σίγουροι ότι όπως βάλανε πλάτη, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό να πετύχουμε όλους τους φετινούς μας στόχους. Χωρίς τραυματισμούς!

Παράλληλα, κοιτάμε να εντάξουμε στο ρόστερ μας 3-4 ακόμα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (με δύο είμαστε κοντά σε συμφωνία), που μπορούν να αντέξουν την πίεση κατάκτησης του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του κύπελου ΕΠΣ Κοζάνης. Επίσης θα επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδος σαιζόν 2024-25 για το οποίο δηλώσαμε συμμετοχή εμπρόθεσμα.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο Σύλλογος θα συνεχίσει να υφίσταται και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί…… Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!!!!!!
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την κλήρωση του κύπελου Ελλάδος».