Ρεθυμνιακός, Μανώλης Τουρνάκης O Μανώλης Τουρνάκης, προερχόμενος από τον Ερμή Ζωνιανών, γυρνά στον Ρεθυμνιακό-Credits: Α.Ο Ρεθυμνιακός (Facebook)

Γ' Εθνική

Ρεθυμνιακός: Δικοί του Μέτα, Μεργέμογλου, Τζωρτζινάκης και Τουρνάκης

10.08.24 | 23:40

Μετά την απόκτηση του Ζαχαρία Κωστάκη από τον Ερμή Ζωνιανών, ο Ρεθυμνιακός «κλείδωσε» τέσσερις ακόμα μεταγραφές.

Καταρχάς η Επισκοπή Ρεθύμνου, που ακολούθησε αντίστροφο δρομολόγιο και υποβιβάστηκε από τη Γ΄ Εθνική στο τοπικό, ανακοίνωσε την παραχώρηση στους συμπολίτες τρεις παίκτες της, με μορφή δανεισμού.

Ο λόγος για τους Στέλιο Τζωρτζινάκη, Κώστα Μεργέμογλου και Οργκίτο Μέτα. Αναλυτικά:

«Με σκοπό αλλά και μοναδική σκέψη το καλύτερο του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου, ο ΑΟ Επισκοπής παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού, τους ποδοσφαιριστές, Στέλιο Τζωρτζινάκη, Κώστα Μεργέμογλου και Οργκίτο Μέτα στον ΑΟ Ρεθυμνιακό.

Και τα τρία παιδιά μέσω της Επισκοπής μας αγωνίστηκαν σε εθνικές κατηγορίες (Super League2 και Γ’ Εθνική).

Καλή σταδιοδρομία».

Επίσης, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ, Μανώλη Τουρνάκη, που έπαιξε με τον Ρεθυμνιακό ξανά στη Γ΄ Εθνική, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερμή Ζωνιανών. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΤΟΥΡΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2003 δεξιός μπακ δεν είναι άγνωστος στην ομάδα μας καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Ιστορικού από τον Οκτώβριο του 2019 ως και τον Ιούλιο του 2021, όταν και το συγκρότημά μας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 21χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Αρκαδίου Αγγελιανών και στην συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Περάματος. Ακολούθησε μια διετία (2017-19) στην Κ15 του ΟΦΗ αλλά και μια διετία στην Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο με την φανέλα του Ρεθυμνιακού στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Με τον Αστέρα Περάματος θα αγωνιστεί για δυο χρονιές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, για να έλθει η μεταγραφή του τον προηγούμενο Ιούλιο στον Ερμή Ζωνιανών προσφέροντας τις υπηρεσίες του ξανά σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη ξανά στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».