Διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος Φωτογραφία: Intime

Διαιτησία

Μανούχος: «Ξέρω ποιος μου έκανε κακό – Πιθανόν καταδικαστικό το ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ»

10.08.24 | 22:41

Την απόφαση της ΚΕΔ να τον θέσει εκτός πινάκων διαιτητών σχολίασε ο διεθνής διαιτητής, Ευ. Μανούχος, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το μάθαμε στην Κροατία μόλις προσγειωθήκαμε για ματς (σ.σ. την απόφαση της ΚΕΔ). Το όνομα μου γραφόταν από το Μάϊο σε σάιτ οπαδικού περιεχομένου. Δεν ήταν ξαφνικό, το είχα δουλέψει.

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο. Έπεσαν μέσα εννιά στα εννιά (σ.σ. τα δημοσιεύματα).

Στον αγώνα Κηφισιά – Ολυμπιακός η απόδοση μου δεν ήταν η καλύτερη. Δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον για ένα ματς μέσα σε έξι χρόνια. Άδικο να καταδικάζονται… Ήταν σοβαρό τον λαθος σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά πήρα και σωστές αποφάσεις».

Για τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, το μέτρημα των δοκαριών και την απόφαση να μην γίνει το παιχνίδι είπε: «Πιθανόν το ματς αυτό αυτό να ήταν καταδικαστικό…».

Στη συνέχεια είπε: «Δέχθηκαμε μήνυμα από την επιτροπή διαιτησίας που έλεγε θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ενώ είχε βγει από τους πίνακες).

Ο Άρης (σ.σ. Διαμαντόπουλος) ήταν πρώτος στη βαθμολογία. Ξέρω ποιος μου έχει κάνει κακό. Το ξέρουν όλοι. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησια. Νιώθω ότι το άθλημα με πρόδωσε.

Υπήρξαν ψεύτικα δημοσιεύματα ότι είχα χρηματιστεί… Έγραφαν ο “Μεζούρας” λες και δεν καταλαβαίνουμε ποιον εννοούν…».