Πέρισιτς Φωτογραφία: Intime

Διεθνή

Τα πάνω-κάτω στη Χάιντουκ Σπλιτ: Ο Γκατούζο έθεσε εκτός ομάδας τον Πέρισιτς (pics)

11.08.24 | 10:43

Χαμός στη Χάιντουκ Σπλιτ, λίγο πριν την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (11/8, 19:30), με τον Ιβάν Πέρισιτς να τίθεται εκτός ομάδας από τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, κάτι που δημιούργησε αναταραχή μέσα στην ομάδα, με τον Ιταλό τεχνικό να τον θέτει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα. Σίγουρα θα είναι εκτός για το σημερινό παιχνίδι της Χάιντουκ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως μετά την αναμέτρηση της Χάιντουν θα λυθούν όποια προβλήματα υπάρχουν.

Το μήνυμα του Ιβάν Πέρισιτς: «Σήμερα υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν θέλω να διαταράξω την ηρεμία των παιδιών, τραβώντας την προσοχή πάνω μου. Καλή τύχη στην ομάδα, μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε για το τι έχει συμβεί».

Η Χάιντουκ είναι πιθανό να βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΚ στα playoffs του Conference League αν περάσει τη Ρουζόμπεροκ (0-0 το πρώτο ματς) και η Ένωση κάνει την ανατροπή απέναντι στη Νόα.