Φωτογραφία: YouTube Screenshot

Διεθνή

«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τον Μαρσέλ Ράτνικ – Ο παίκτης δεν παραχωρείται κάτω από 2 εκατ. ευρώ»

11.08.24 | 10:55

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ερίζουν για τον Μαρσέλ Ράτνικ!

Σύμφωνα με την σλοβένικη ιστοσελίδα «Sportklub.si» οι «Δικέφαλοι» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον 20χρονο σέντερ μπακ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Μαρσέλ Ράτνικ, ο οποίος θεωρείται ένα από ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας της βαλκανικής χερσονήσου.

Η σεζόν 2024/2025 για την Ολίμπια, εντός κι εκτός συνόρων, έχει ξεκινήσει ιδανικά. Οι «δράκοι» μετρούν 6 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τελευταία αυτήν της περασμένης Πέμπτης (8/8) επί της Σερίφ Τιρασπόλ (3-0) στον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού του Conference League.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της καλής πορείας της ομάδας της Σλοβενίας αυτή την περίοδο είναι η σταθερότητα που παρουσιάζει στην άμυνα.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου Γιάκα Κόσμελι «η άμυνα καθοδηγείται μαεστρικά από τον 20χρονο νέο αρχηγό του συλλόγου, Μαρσέλ Ράτνικ. Έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του, προοδεύει από αγώνα σε αγώνα, είναι αξιόπιστος στα καθήκοντά τουκαι ξεχωρίζει για την ποιότητά του στην ανάπτυξη των επιθέσεων της ομάδας του.»

Συνεχίζει ο δημοσιογράφος:  «Υπάρχει η πληροφόρηση πως δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τον 20χρονο.

Αυτές οι ομάδες πάλεψαν πάρα πολύ πέρυσι για τον τίτλο του πρωταθλητή, με την ομάδα από την Θεσσαλονίκη να τον κατακτά. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να προκριθεί στο Champions League, μέσω των προκριματικών.

Προφανώς και η αγορά της Σλοβενίας τον απασχολεί, κυρίως για αμυντικούς, αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι  «ασπρόμαυροι» καλοβλέπουν και την περίπτωση του Βάνιο Ντρούκτσιτς, αλλά η Σότσι δεν θέλει να τον πουλήσει προς το παρόν.»

Για την ΑΕΚ αναφέρει:  «Επίσης αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά στους προκριματικούς του Conference League. Θα κυνηγήσει μια μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα στο πρώτο ματς από τη Νόα.

Στην επιθυμία της να ενισχύσει την άμυνα, η ομάδα της Αθήνας έχει στραμμένο το βλέμμα της στη Λιουμπλιάνα και στον Μαρσέλο Ράτνικ.

Το ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό αυξάνεται και μαζί με αυτό, η τιμή του ανεβαίνει.

Πληροφορίες από πηγές κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής της Ολίμπια δεν παραχωρείται κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ.»