Φουλάρει για τον Μπακαγιόκο ο «δικέφαλος» Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο Μπακαγιόκο και Ζιγκό

11.08.24 | 14:06

Κρίσιμες μπορούν να χαρακτηριστούν οι επόμενες ημέρες για τον ΠΑΟΚ, σε ότι αφορά την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και τον άξονα της μεσαίας γραμμής, την ώρα που ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται μόνο τον «τελικό» με την Μάλμε, την ερχόμενη Τρίτη (13/8, 20:30) στην Τούμπα!

Προχωρημένες επαφές με Μπακαγιόκο

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι ο νούμερο ένα στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας για τη μεσαία γραμμή, με το βέβαιο να είναι πως ο 29χρονος χαφ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λοριάν η οποία θα αγωνίζεται φέτος στη Ligue 2.

Mάλιστα, αυτό που προκύπτει είναι πως οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον πρώην χαφ της Μίλαν, της Τσέλσι, της Νάπολι και της Μονακό βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ παράλληλα η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσπαθεί να εξασφαλίσει την «ελευθερία» του από τη Λοριάν, έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Βέβαια, ακόμα και αν συμβεί το τελευταίο, η περίπτωση του Μπακαγιόκο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… φθηνή, καθώς ο Γάλλος δύσκολα θα «πέσει» κάτω από τα 2 εκ. ευρώ ετησίως ενώ θα θελήσει και ένα «γενναίο» ποσό ως πριμ υπογραφής, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει πως… αξίζει τα λεφτά του!

Διαπραγματεύσεις και με Ζιγκό

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό, ο ΠΑΟΚ διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 30χρονου στόπερ που προορίζεται για αντικαταστάτης του Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ, με τα δεδομένα να έχουν ως εξής:

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ και προπονείται μόνος του, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο το αν οι Μασσαλοί τον αφήσουν «ελεύθερο» ή ζητήσουν χρήματα για την παραχώρησή του.

Επιπλέον, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι και εδώ διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ζιγκό σε ότι αφορά την ετήσια αποζημίωσή του, η οποία κυμαίνεται γύρω στα 2 εκ. ευρώ, για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.