Credits: Facebook/ OFI Crete Women F.C.

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε Ολλανδή τερματοφύλακα

12.08.24 | 09:32

Ο ΟΦΗ ενίσχυσε τα γκολπόστ με την προσθήκη της Ολλανδής τερματοφύλακας Shania Van Nuland.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Shania Van Nuland, τερματοφύλακα από το Vinkel της Ολλανδίας! Η Shania ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία πέντε ετών. Αρχίζοντας στην E.V.V.C., προχώρησε σε διάφορες θέσεις πριν καταλήξει ως τερματοφύλακας.

Κατά την νεανική και πρώιμη καριέρα της, αγωνίστηκε για την ομάδα C1 κοριτσιών της SteDoCo στη λίγκα αγοριών, κερδίζοντας το κύπελλο περιφέρειας της KNVB, και ισορρόπησε με την παρουσία της το παιχνίδι για πολλές ομάδες της SteDoCo και της RKSV Prinses Irene, κάνοντας το ντεμπούτο της στην Topklasse σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών.

Σαν επαγγελματίας, το βιογραφικό της έχει πλούσιες παραστάσεις μιας και αγωνίστηκε (ως επαγγελματίας) για την RKSV Prinses Irene (Ολλανδία), την SC Buitenveldert (Ολλανδία), και στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου παράλληλα με τις σπουδές της στην βιολογία, εντάχθηκε στους Niagara Purple Eagles, όπου αναδείχθηκε τρεις φορές ως Καλύτερη Αμυντική Παίκτρια της MAAC. Μετά από θητείες στους Florida Gulf Coast Dutch Lions, SC Heerenveen (Ολλανδία), Real Union Tacuense Tenerife, UD Granadilla Tenerife (Ισπανία), και FF La Solana (Ισπανία), εντάχθηκε στη Real Betis Balompié (Ισπανία). Το 2023 μετακόμισε στην Elche CF (Ισπανία) και αργότερα στη Servette FC Genève (Ελβετία), κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Από την εφετινή σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα του Ο.Φ.Η. με την ίδια να είναι πολύ ενθουσιασμένη με όλο το σύνολο της ομάδας μας.

Σε λίγες ημέρες η Shania θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου θα ξεκινήσει και επίσημα με τον Ο.Φ.Η. !

Shania,

Καλώς ήρθες στη νέα σου οικογένεια!