Μονομαχία Φώτη Ιωαννίδη με Αντρέ Όρτα Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Η Λέστερ κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»

11.08.24 | 15:44

Πρόταση ύψους 23,2 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη φέρεται να κατέθεσε η Λέστερ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την Telegraph.

Μία πρόταση, που όπως ανέφερε και χθες το monobala.gr, όταν έγινε γνωστό ότι οι «νεοφώτιστοι» στην Premier League ενδιαφέρονται για τον κορυφαίο στράικερ των «πρασίνων», δεν θα γίνει αποδεκτή, διότι είναι δηλωμένη η επιθυμία της διοίκησης να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο του ολλανδικού μέσου, ο τεχνικός των «αλεπούδων», Στιβ Κούπερ αναζητά επιθετικές προσθήκες, καθώς οι Τζέιμι Βάρντι και Πατσόν Ντάκα αναμένεται να χάσουν την πρεμιέρα της σεζόν εναντίον της Τότεναμ.

Ως εκ τούτου σύμφωνα με τους Ολλανδούς υπέβαλλε πρόταση 23,2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, ενώ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι το ενδεχόμενο απόκτησης και του Γουίλφριντ Ζαχά.

«Με λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα να απομένει μέχρι το ματς της πρεμιέρας της Premier League εναντίον της Τότεναμ, η Λέστερ προσπαθεί να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα και το Σαββατοκύριακο κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ (23,2 εκατ. λίρες) για τον Ιωαννίδη.

Ο Ιωαννίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Ήταν η Ίπσουιτς, που είχε κάνει νωρίτερα μια σημαντική προσφορά για τον 24χρονο στην περίοδο των μεταγραφών.

Η Λέστερ δίνει προτεραιότητα στο κομμάτι των επιθετικών και πιστεύει ότι ο Ιωαννίδης, ο οποίος σημείωσε 23 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, μπορεί να επιτύχει στην Premier League.

Ο Ζαχά, ο πρώην εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Λέστερ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για μια πιθανή συμφωνία δανεισμού. »

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κούπερ:

«Ξέρουμε που βρισκόμαστε και πρέπει απλώς να συνεχίσουμε.

Όλοι ζητάμε “νέο αίμα”, ειδικά οι παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε σύντομα.

Σε ορισμένες θέσεις θέλουμε σημαντική ενίσχυση.

Πρέπει να γίνουνμε πιο δυνατοί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είναι φυσικό όταν ανεβαίνεις στην Premier League από την Championship να πρέπει να ενισχυθείς σημαντικά αν θέλεις να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να πετύχεις.

Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να βάλουμε έναν αριθμό, αλλά σίγουρα δεν είναι μικρός.

Αυτό είναι το ζητούμενο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.»