Νέα Αρτάκη Credits: AONA FC (Facebook)

Γ' Εθνική

Νέα Αρτάκη: Διπλή ενίσχυση με Γεωργίου και Βουγιούκα

11.08.24 | 17:37

Ακόμα δυο προσθήκες για το ρόστερ ανακοίνωσε η Νέα Αρτάκη. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε από τους Ευβοιώτες ο στόπερ, Γιώργος Γεωργίου, που έπαιζε στην κατηγορία με τον Ελλοπιακό, ενώ παλιότερα θήτευσε σε Ατρόμητο Παλαμά και Κ19 Λεβαδειακού.

Παράλληλα, την ομάδα του Γιώργου Κούτση θα ενισχύσει ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Νίκος Βουγιούκας, που κατάγεται από Νέα Αρτάκη, έπαιζε στην Κ17 του Λεβαδειακού, ενώ ακόμα αγωνίστηκε στον ΑΟ Κυζίκου. Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές και έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΝΙΚΟΥ
Ο Γιώργος Γεωργίου αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός με παρουσία την περσινή χρονιά στην ομάδα του Ελλοπιακού Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί επίσης τα προηγούμενα και με τις ομάδες των Ατρόμητος Παλαμά και Κ17 – Κ19 Λεβαδειακού .
Ο Νίκος Βουγιούκας (17 ετών ) με καταγωγή από την Νέα Αρτάκη , αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Κ17 του Λεβαδειακού και έχει αγωνιστεί επίσης τα προηγούμενα χρόνια με την ομάδα του ΑΟ Κυζίκου .
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ».