Φίλιππος Μελίκης, Αργύρης Τούφας Credits: Φίλιππος Μελίκης (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Ημαθίας: Στον Φίλιππο Μελίκης ο Αργύρης Τούφας – Οι υπόλοιπες κινήσεις

11.08.24 | 17:01

Ψηλά μπαίνει ο πήχης στον Φίλιππο Μελίκης, παρά την παρουσία ιστορικών ομάδων, όπως η Βέροια και η Νάουσα στο τοπικό Ημαθίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου προχωρά σε μεταγραφές και ανανεώσεις και ένα από τα τελευταία «ηχηρά» αποκτήματα είναι ο Αργύρης Τούφας.

Ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Κ20 Ολυμπιακού και σε εθνικές κατηγορίες με Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκό, Νάουσα και Θύελλα Σαρακηνών, ενώ έχει θητεία και σε Αστέρα Τριποτάμου και Ειρηνούπολη. Παράλληλα, ο Φίλιππος έχει αποκτήσει τους:

*Τηλέμαχος Θεοχαρόπουλος, 17χρονος επιθετικός, που έπαιζε στη Βεργίνα

*Κωνσταντίνος Πάνου, 24χρονος τερματοφύλακας με πέρασμα από Πανηλειακό, Θεσπρωτό, Νίκη Αγκαθιάς, Αναγέννηση Κολινδρού, Κ19 Άρη, Κ19 Βέροιας, Κ19 Αιγινιακού.

*Θωμάς Μουστάκας, 22χρονος εξτρέμ με θητεία σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

*Στέφανος Ρούμογλου, 16χρονος επιθετικός, από Ακαδημία Αστέρα Αλεξάνδρειας.

*Γιάννης Μπιγκάνος, 25χρονος μέσος που έχει παίξει στη Γ΄ Εθνική με Γιαννιτσά και Νάουσα.

*Γιώργος Μαραβελάκης, 18χρονος εξτρέμ από Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, παλιότερα στο Μακροχώρι.

*Χάρης Δημητρούσης, 26χρονος εξτρέμ που έπαιζε στη Γ΄ Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και παλιότερα σε Χαρίεσσα, Λευκάδια, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

*Πέτρος Τζακέρι, 21χρονος τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν στο Μακροχώρι και εσχάτως στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

*Σοφοκλής Ράδης, 26χρονος στόπερ με θητεία σε Βέροια, Νίκη Αγκαθιάς, Ζάκυνυθο, Παλαιόχωρα Χανίων και μέχρι πρότινος Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

*Μανώλης Κούβαρος, 25χρονος επιθετικός, έπαιζε στον Κεραυνό Επισκοπής και παλιότερα σε Βεργίνα, Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Οι εφτά ανανεώσεις

Παράλληλα, με την ομάδα της Μελίκης έχουν ανανεώσει οι Παναγιώτης Βενιόπουλος, Βαγγέλης Λίβας, Ηλίας Ζέρβας, Θοδωρής Καραβαδές, Αντώνης Πίτσης, Αντώνης Λίπε, Θωμάς Μπουκουβάλας. Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο έμπειρος Ημαθιώτης, Διονύσης Γρηγορόπουλος, που πέρυσι εργάστηκε στον Αιγινιακό.