Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μια «ανάσα» από τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σταυρόπουλος

11.08.24 | 17:49

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Μια ανάσα από τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Δημήτρης Σταυρόπουλος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του monobala.gr.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Περιστεριώτες, είχε προταθεί στην ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Βάρτα Πόζναν. O 27χρονος είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή στο εξωτερικό, χωρίς όμως να βρει την ομάδα και το συμβόλαιο που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις του. Το πλάνο και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ήδη ο Ατρόμητος δείχνουν να έπεισαν τον υψηλόσωμο στόπερ να πάρει την απόφαση για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Περιστέρι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια σε αυτά του Πανιωνίου και από εκεί στη Ρετζίνα το 2020. Ο 27χρονος παίκτης, με την πολωνική ομάδα, πρόλαβε να γράψει 60 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 4.524 αγωνιστικά λεπτά.

Πλέον η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκληρώνει ιδανικά την τετράδα στο κέντρο της άμυνας, καθώς μετά τους Μπρόρσον, Μανσούρ και Τσακμάκη, προχωρά στην προσθήκη ενός Έλληνα δυναμικού κεντρικού αμυντικού. Αυτό ακριβώς που είχε ζητήσει και ο τεχνικός του Ατρομήτου.