Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής, Χάρης Σάμιος Credits: Asteras Kaisarianis FC / Αστέρας Καισαριανής (Facebook)

Γ' Εθνική

Μικρασιατικός Αστ. Καισαριανής: Στα ερυθρόλευκα ο Σάμιος – Φιλικό 1-1 με Χαϊδάρι

11.08.24 | 21:04

Επιθετική ενίσχυση για τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής, που «έκλεισε» τον Χάρη Σάμιο.

Ο 30χρονος έπαιζε στη Μαρκό, ενώ ακόμα θήτευσε σε Ιωνικό, Ερμή Κορυδαλλού, Καλλιθέα και Εθνικό Πειραιά.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, μένοντας στο 1-1 με το Χαϊδάρι στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου προηγήθηκαν με γκολ του Βαγγέλη Μαγγανά στο 20′, ενώ είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Παληγέωργο στο πρώτο μέρος. Στο β΄ μέρος η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα ισοφάρισε.

Σύνθεση Μικρασιατικού Αστέρα: Μιχελής, Σμυρνάκης, Πρωτονοτάριος, Ρέτζο, Χασιώτης, Λάσκαρης, Μαγγανάς, Σταμούλης, Παληγεώργος, Ραχίμ, Παπούλιας. Έπαιξαν και οι Φουτράκης, Πήλιος, Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου, Βλασσόπουλος, Μπακαούκας, Ζέλο, Θεοδώρου, Σάμιος, Μακρυγιάννης, Σάκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Σάμιο:

«Ο Αστέρας Καισαριανής ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Χάρη Σάμιο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 23/07/1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την τελευταία αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό της Μαρκό έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα καθώς και στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ιωνικό, Ερμή Κορυδαλλού, Καλλιθέα και Εθνικό Πειραιά. Με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Καλωσορίζουμε τον Χάρη Σάμιο στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».