Σο σήμα του Ολυμπιακού σε περιβραχιόνιο Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός για την απόρριψη της αναβολής: «Ψήφισαν για να… ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»

15.02.24 | 19:27

Απογοητευμένοι ήταν στον Ολυμπιακό από την απόρριψη του αιτήματός τους για αναβολή του κυριακάτικου (18/12, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πως πρόκειται για μια απόφαση που θα τη βρουν μπροστά τους Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, οι οποίοι ψήφισαν κατά της αναβολής. Μάλιστα, αναφέρονται επικριτικά «σε αυτούς όλους που ευαγγελίζονται ότι θέλει να πάει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο», πως δεν έλαβαν υπόψη τους ότι η Φερεντσβάρος δεν θα έχει υποχρεώσεις για το δικό της πρωτάθλημα, επειδή το δικό της παιχνίδι μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία, καθώς «εκεί αποφάσισαν να βοηθήσουν την ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη».

Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία «να πειθάνει η κατσίκα του γείτονα» και πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα σκεφτούν πώς θα πράξουν από εδώ κι εμπρός σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες υπενθυμίζουν ότι είχαν στηρίξει αίτημα του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, εξέλιξη που διευκόλυνε τους «πράσινους» για τον αγώνα τους κόντρα στην Μπράγκα, στην Πορτογαλία, για τα play offs των ομίλων του Champions League.

Επίσης, σημείωναν πριν από 2 χρόνια είχε αναβληθεί αντίστοιχο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων» με τη Μαρσέιγ για τον προημιτελικό του Conference League.