Παναργειακός, Σουντουρά, Αλιατίδης, Χατζηδημητρίου Credits: paepanargeiakos Instagram

Superleague 2

Παναργειακός: Στις προπονήσεις Κονέ, Σουντουρά, Αλιατίδης και Χατζηδημητρίου

11.08.24 | 21:29

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών πορεύεται ως τώρα ο Παναργειακός, στην επιστροφή του στη Super League 2.

Βεβαίως, οι… ειδήσεις «προδίδονται» από τις αναρτήσεις των «λύκων» στο Instagram, με φωτογραφίες από την προπόνηση, για παλιούς και νέους παίκτες, με «τάγκ» (ετικέτες) και repost από τους ίδιους.

Στις προπονήσεις λοιπόν για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μετέχουν οι Ουσμάν Σουντουρά, Μπρούνο Κονέ, Μανώλης Αλιατίδης και Παύλος Χατζηδημητρίου και φυσιολογικά θα γίνουν σύντομα και επίσημα νέα αποκτήματα κάποιοι εξ’ αυτών, ίσως και με ανακοινώσεις.

Οι Σουντουρά, Αλιατίδης και Χατζηδημητρίου-credits paepanargeiakos Instagram

Ο Κονέ είναι 29χρονος Ιβοριανός στράικερ, που έχει αγωνιστεί σε Ιάλυσο Ρόδου, ΠΑΟ Ρουφ, Καλλιθέα, Διαγόρα Ρόδου, Ηρόδοτο και Αναγέννηση Καρδίτσας, γνωρίζοντας καλά πλέον την κατηγορία.

Ο Σουντουρά είναι 29χρονος κεντρικός χαφ από το Μάλι, ύψους 1.95, που έχε παίξει σε Απόλλωνα Πόντου, Χανιά και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Αλιατίδης είναι 29χρονος κεντρικός αμυντικός, που έπαιζε στον Αιολικό και παλιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Κοζάνη, Απόλλωνα Σμύρνης, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου.

O Mανώλης Αλιατίδης (δεξιά)

Τέλος, ο Χατζηδημητρίου είναι 19χρονος επιθετικός, που ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ της Δόξας Δράμας στη Γ΄ Εθνική με 11 γκολ και έκανε δοκιμαστικά στην Κ21 της ολλανδικής Ρόντα.