Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Όχι του Ζιγκό στον ΠΑΟΚ»

12.08.24 | 09:24

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Σαμουέλ Ζιγκό! Αυτό αναφέρει τουλάχιστον Γάλλος δημοσιογράφος, με σημερινό «χτύπημά» του στο «Χ».

«Η Μαρσέιγ από αύριο θα τρέξει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Ο Ζιγκό αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ» ανέφερε ο δημοσιογράφος της L’Equipe, Mathieu Grégoire, μία ημέρα μετά τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για «όχι» του 30χρονου στόπερ της Μαρσέιγ στη Τράμπζονσπορ, παρά το ότι οι Μασσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τον σύλλογο της Τραπεζούντας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ζιγκό αποτελεί την προτεραιότητα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» άμυνας, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να γνώριζαν εκ των προτέρων πως η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι.

Όπως και αν έχει το θέμα, ο ΠΑΟΚ “καίγεται” για έναν κεντρικό αμυντικό στην παρούσα φάση μετά την πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ στην Αλ Κολούντ, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ενώ θα χρειαστεί και δεύτερο στα τέλη Αυγούστου εφόσον υπάρξει πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.