Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Το… ψάχνει ενόψει πρεμιέρας ο Μάντζιος – Τα ερωτηματικά για το Περιστέρι

12.08.24 | 11:12

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Το ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκει τον Άκη Μάντζιο σε κατάσταση αναμονής.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει τα δεδομένα του, τα ερωτηματικά του αλλά και την αναμονή του.

Δεδομένοι είναι οι τρεις απόντες του λόγω τιμωρίας από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα οι Βλάντιμιρ Νταρίντα που παραμένει εκτός λόγω και του τραυματισμού του, Ζαν Ζουλ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Tα ερωτηματικά ενόψει πρεμιέρας

Όσον αφορά τα δύο ερωτηματικά του Μάντζιου έχουνε να κάνουνε με τις περιπτώσεις των Χούλιαν Κουέστα και Πιόνε Σίστο. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια με τις Ελμπασάνι και Λαμία. Ο πρώτος λόγω προβλήματός του στον ώμο του και ο δεύτερος στη γάμπα του με αποτέλεσμα ο Δανός λογικά δύσκολα να προλάβει.

Και οι δυο τους όμως αναμένεται να είναι παρόντες την Κυριακή (18/8) στο Περιστέρι. Ειδικά ο πρώτος. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη και αρχηγός της ομάδας ουσιαστικά προφυλάχθηκε το Σάββατο για να είναι 100% στη διάθεση του Μάντζιου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός του Άρη αναμένει την ενσωμάτωση με την υπόλοιπη ομάδα του Χοσέ Σιφουέντες. Ο χαφ από το Εκουαδόρ που είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ρέιντζερς βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.