Τόμας Κετζιόρα Φωτογραφία: Eurokinissi

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Κετζιόρα: «Είμαστε έτοιμοι, χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση»

12.08.24 | 12:17

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Τρίτη (13/8, 20:30) την Μάλμε στη ρεβάνς του ισόπαλου 2-2 του πρώτου αγώνα στη Σουηδία,με τον Τόμας Κετζιόρα να εκπροσωπεί τους παίκτες του «δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.

Ο Πολωνός αμυντικός στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος τόνισε πως είναι έτοιμος προκειμένου να αγωνιστεί και να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας του Λουτσέσκου για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Κετζιόρα:

  • Για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα για την πρόκριση:

«Πρέπει να είμαστε 100% ετοιμοι για να περάσουμε την Μάλμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση μέχρι τη League Stage του Champions League. Πιστεύω ότι ειμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και να κερδίσουμε. Πρέπει να ειμαστε προετοιμασμένοι και να τα δώσουμε όλα».

  • Για τα γκολ που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα και τι πρέπει να κάνει για να τα αποφύγει:

«Κάποιες φορές γίνονται λάθη. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα και αν είμαστε η ίδια ομάδα ή οι ίδιοι παίκτες, συμβαίνουν λάθη. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης από αύριο θα είμαστε βελτιωμένοι στο θέμα της άμυνας, πρόκειται για ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

  • Για το αν πλέον γνωρίζουν καλύτερα την Μάλμε και το αν ο ίδος αισθάνεται πλέον πιο άνετα γιατί μπήκε απότομα στους αγώνες:

«Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό. Δεχτήκαμε στο πρώτο ματς δυο γκολ από στατικές φάσεις, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα είμαστε από το πρώτο λεπτό. Σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι μαζί με την ομάδα κανονικά εδώ και ένα μήνα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα».

  • Για την αναγνώριση του κόσμου ότι είναι μια πηγή σιγουριάς για την άμυνα:

«Απλά κάνω την δουλειά μου. Προπονούμαι σκληρά και κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση. Είναι πολύ ωραίο να αποδίδω καλά στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος που το αναγνωρίζουν οι οπαδοί μας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».