Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Γιώργος Τουλίκας Συνεχίζει εντέλει στην ομάδα της Πιερίας ο Γιώργος Τουλίκας, παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι αποχωρεί - Credits Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ethnikos Official)-Facebook

Superleague 2

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: «Κλείνει» Ντιντή – Μένει ο Γ. Τουλίκας

12.08.24 | 16:05

Μερικούς νεαρούς που έπαιρναν μέρος στην προετοιμασία αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, αφού εγκρίθηκε η απόκτησή τους.

Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό, Γιώργο Νότα, που έπαιζε στην Κ19 του Παναθηναϊκού, τον 24χρονο επίσης επιθετικό, Μιχάλη Μπαλικτσή, που έπαιζε στον Ηρακλή και παλιότερα σε Χανιώτη, Θερμαϊκο Θέρμης και Κ19 Άρη, αλλά και τον Θοδωρή Ντιντή.

Πρόκειται για 18χρονο δεξιό μπακ που έπαιζε στην Κ19 της Λάρισας και έτσι μεγαλώνει το «βάθος» στην ομάδα του Γιώργου Κυριαζή, μαζί με μια ακόμα ετεροχρονισμένη ανανέωση από πέρυσι.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 23χρονο επιθετικό Γιώργο Τουλίκα, για τον οποίο αρχικά ανακοινώθηκε ότι φεύγει, αλλά στην πορεία ο άλλοτε φορ του Πιερικού ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα και έπεισε ότι έχει μια θέση στο ρόστερ.