ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

Β Όμιλος

Θεοδοσιάδης: «Ο Πιερικος νοσεί αγωνιστικά – Πρέπει να αλλάξουν πολλά»

19.01.24 | 18:39

Για την ήττα από την Αναγέννηση Άρτας (2-1) μίλησε ο τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, επισημαίνοντας οτι παρά το «-7» από την κορυφή δεν έχει τελειώσει κάτι για την προσπάθεια ανόδου.

«Τα παιδιά αδίκησαν τους εαυτούς τους»

Ο έμπειρος γηγενής τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα της Πιερίας και τη νέα απώλεια βαθμών στην Ήπειρο:

«Είμαι στον Πιερικό δυο εβδομάδες και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας. Μια ομάδα που όπως ξέρετε για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία και υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Το παιχνίδι πήγε στις δυνατές μονομαχίες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η προσπάθεια έγινε σε σχέση με το ματς με τη Θύελλα Κατσικά και τα παιδιά αδίκησαν τους εαυτούς τους. Στο πρώτο μέρος ειδικά ήμασταν καλά, όσον αφορά τον τακτικό προσανατολισμό. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία».

«Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας»

Για να συνεχίσει ο Νίκος Θεοδοσιάδης: «Δε κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, με εξαίρεση κάποιες στατικές φάσεις και επεσήμανα στους παίκτες να συνεχίσουμε στο δεύτερο μέρος με την ίδια διάθεση και ενέργεια, για να βρούμε το γκολ ή τα γκολ, που θα μας έδιναν νίκη. Δυστυχώς με την έναρξη στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, που δεν επιτρέπεται να δέχεται ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας. Προσπάθησα να επηρεάσω την ομάδα με αλλαγές προσώπων και σχηματισμού και έγινε. Πιέσαμε τον αντίπαλο, βρήκαμε το γκολ και πάνω που πατούσαμε πολύ καλύτερα, έγινε άλλο ένα λάθος, που δε μπορώ να τα εξηγήσω πραγματικά. Δεχτήκαμε δεύτερο γκολ, προσπαθήσαμε στη συνέχεια για το γκολ της ισοφάρισης, δε το βρήκαμε και μοιραία το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ της Αναγέννησης».

«Δεν ήταν τυχαία πίσω στη βαθμολογία ο Πιερικός – Δε τελείωσε τίποτα»

Για να καταλήξει ο τεχνικός των «μελανόλευκων»: «Σίγουρα ο Πιερικός νοσεί. Όταν λέω νοσεί, εννοώ αγωνιστικά. Πρέπει να βελτιωθούν πάρα πολλά πράγματα, αν θέλουμε να μιλάμε για πρωταθλητισμό. Δε με ενδιαφέρει τι γινόταν πριν, εγώ κοιτάω το τώρα. Δεν ήταν τυχαίο που η ομάδα ήταν πίσω στη βαθμολογία, αλλά εγώ είμαι εδώ, μαζί με τη διοίκηση. Επειδή έχω δουλέψει πολλές φορές στον Πιερικό, τα πράγματα που βλέπω μου δίνουν το έναυσμα εμένα προσωπικά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, που τη βλέπω να λειτουργεί σε πρότυπα Σούπερ Λιγκ. Είναι κρίμα για τον κόσμο της ομάδας και για αυτό τον άνθρωπο, που πασχίζει καθημερινά, να μην ανταμειφθεί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλο δρόμο. Ο φίλαθλος κόσμος να είναι σίγουρος οτι και εγώ και η διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα αυτής της ομάδας, είτε με αλλαγές προσώπων, είτε με μεταγραφική ενίσχυση, που ήδη έγινε και θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος και πιστεύω οτι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την άνοδο. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για τη νίκη της, εύχομαι τα καλύτερα και να πετύχει το στόχο της».