Superleague 2

Πομς: «Το επόμενο δεκαήμερο θα ολοκληρωθεί το ρόστερ στον ΠΑΣ Γιάννινα»

12.08.24 | 19:12

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στη φιλική ισοπαλία με 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δήλωσε ο προπονητής του, Ρενέ Πομς. Ο Αυστριακός τεχνικός ανέφερε συγκεκριμένα:

«Οι προπονήσεις στο Καρπενήσι ήταν διπλές, ήταν μια δύσκολη και φορτωμένη εβδομάδα ως προς την προπόνηση. Αυτό το δείξαμε και στο παιχνίδι που η ομάδα δεν ήταν πολύ φρέσκια. Συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε. Γίνεται σωστό σκάουτιγκ. Μπορεί να αργήσαμε να αποκτήσουμε ορισμένους παίκτες, αλλά δεν κοιτάμε παίκτες απλώς για να πάρουμε κάποιους. Επιδιώκουμε να πάρουμε παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε και πιστεύω ότι τις επόμενες δέκα ημέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας».

«Μ’ αρέσει το 3-4-3»

Σε ερώτηση για το στόχο, ο Ρενέ Πομς επεσήμανε: «Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε και πρωταθλητές». Για να καταλήξει ο Αυστριακός, για το σύστημα, 3-4-3, που δείχνει να προτιμά: «Είναι ένα σύστημα που μου αρέσει, έχει πολλά θετικά και έχουμε τους παίκτες να το υποστηρίξουν. Γι’ αυτό μ’ αρέσει. Το 3-4-3 είναι απλά ένα σύστημα, αλλά η φιλοσοφία του είναι να έχουμε μια πιο συμπαγή ομάδα και να κάνουμε πρέσινγκ πιο ψηλά στο γήπεδο».

Χειρουργείται ο Τσίρης

Άμεσα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο άτυχος Άγγελος Τσίρης, που όπως αναμενόταν δε γλίτωσε τα χειρότερα. Ο νεαρός μέσος, που γύρισε στους Ηπειρώτες από το δανεισμό του στο Γιούχτα, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.