Πηγή: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ – Μάλμε (20:30, Novasports Prime): Ώρα… πρόκρισης στην Τούμπα

13.08.24 | 08:15

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην κατάμεστη Τούμπα, την Μάλμε, στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας, με έπαθλο, την πρόκριση από τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και την παρουσία στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν  υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία, Γιόνι Ότο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα της ομάδας του στη φετινή Stoiximan Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00).

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Τροστ-Εκόνγκ, που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα

Σε ότι αφορά το ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί ο Ρουμάνος προπονητής στη δεύτερη αναμέτρηση με τη Μάλμε, σίγουρη θέση σε αυτή έχουν οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τάισον, Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας.

Από εκεί και πέρα, ένα ερώτημα που θα απαντηθεί απόψε είναι το αν δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ αγωνιστεί και πάλι ο Μαγκομέντ Οζντόεφ  ή ο Μαντί Καμαρά πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Παράλληλα, έχει ενδιαφέρον και το αν τον ρόλο του επιτελικού μέσου θα επωμιστεί όπως στο πρώτο ματς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ή ο Λουτσέσκου εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα τον Τόμας Μουργκ, όπως έπραξε στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Μπάνια Λούκα.