Ηλιούπολη, Γιώργος Τσαφταρίδης Credits: ilioupolifc.gr

Superleague 2

Ηλιούπολη: Τέλος εποχής για Τσαφταρίδη

13.08.24 | 12:03

Μετά από μια τετραετία συνεργασίας, μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη «σχέση» Ηλιούπολης και Γιώργου Τσαφταρίδη, με τον 34χρονο δεξιό μπακ να αποχαιρετά με διαδικτυακή ανάρτηση τον «Ήλιο». Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω… δυο υπέροχα χρόνια φτάνουν στο τέλος τους θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους τον κύριο Νίκο Παντελή που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στην ομάδα τους συμπαίκτες μου φροντιστές και φυσιοθεραπευτές όλους όσους ήταν κοντά σε αυτήν την ομάδα τον κύριο Ανδρέα Πασπαλιάρη, τον Θανάση Αναστόπουλο όλοι μαζί.

Ήμασταν μια γροθιά από την πρώτη μέρα μέχρι το τέλος…αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που για μένα είναι κάτι παραπάνω τον κύριο Γιώργο Τσακογιάννη που έδωσε τα πάντα για αυτήν την ομάδα όπως και ο κύριος Νίκος Χάλκος και στα εύκολα και στα δύσκολα ήταν εκεί πάντα ….

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτήν την ομάδα είναι το σπίτι μου είναι ο τόπος που μεγάλωσα και μπορεί να φεύγω αλλά πάντα θα είμαι δίπλα σε αυτήν την ομάδα….

Τέλος θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που βοήθησε και ακολουθούσε την ομάδα παντού και ήταν πάντα μαζί μας… δεν θα πω αντίο θα πω Εις το επανιδείν…»