Σιφουέντες Φωτογραφία: YT Screenshoot

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Η άφιξη του Φρίντεκ, η υπογραφή του Σιφουέντες και οι επόμενες κινήσεις

13.08.24 | 11:16

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ημέρα εξελίξεων, η σημερινή για τον Άρη σε ένα ανοιχτό διπλό μεταγραφικό μέτωπο. Και πιο συγκεκριμένα στις περιπτώσεις των Μάρτιν Φρίντεκ και Χοσέ Σιφουέντες.

Έρχεται ο Φρίντεκ

Ο 32χρονος Τσέχος αριστερός μπακ αναμένεται σήμερα (13/8) στη Θεσσαλονίκη μετά από την χθεσινή συμφωνία μαζί του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτή της υπογραφής του συμβολαίου του για την επόμενη διετία.

Υπογράφει ο Σιφουέντες

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί για τον Άρη και η μεταγραφή του Χοσέ Σιφουέντες, με τον χαφ από το Εκουαδόρ να έρχεται ως δανεικός από την Ρέιντζερς που.

Στην περίπτωση του Σιφουέντες που σε σχέση με τον Φρίντεκ πέρασε χθες από τις απαραίτητες εξετάσεις το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε ακόμη έχει να κάνει με κάποιες τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτές που θα επιτρέψουνε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του χωρίς όμως να προκαλείται η παραμικρή ανησυχία από την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί.

Οι επόμενες κινήσεις

Ακολούθως το βάρος θα πέσει στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του γνώριμου Βραζιλιάνου Φαμπιάνο Λέισμαν να είναι πάντα στο προσκήνιο όσο παραμένει ελεύθερος, αλλά και ενός επιθετικού με τον Μαροκινό Μουνίρ Ελ Χανταντί να είναι πάντα στη λίστα σε μία λογική υπέρβασης μετά τη γεμάτη του χρονιά στη La Liga με τη φανέλα της Λας Πάλμας.