Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για την πρεμιέρα

13.08.24 | 11:01

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το πρώτο επίσημο ματς της φετινής σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται το βράδυ του Σαββάτου (20:00) στο Βόλο, στην πρεμιέρα της Stoiximan Superleague, με στόχο να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού  δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στα φιλικά προετοιμασίας μοιράζοντας τον χρόνο ανάμεσα στους παίκτες του.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μπροστά από κάποιους άλλους στην ιεραρχία του ρόστερ, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή.

Ο Μεντιλίμπαρ, λοιπόν, προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα που θα έχει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ροντινέι, Ρέτσο, Πιρόλα και Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Έσε και Τσικίνιο, στα εξτρέμ οι Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάρεμτσουκ.

Σε ότι αφορά την θέση που απομένει στον άξονα αυτή παίζεται ανάμεσα στον Στάμενιτς και τον Μπακούλα, με τον 19χρονο άσο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.