Πανθρακικός, Αιγάλεω Credits: Panthrakikos Fc (Facebook)

Superleague 2

Ανακοινώσεις συμπαράστασης για τους πυρόπληκτους από Αιγάλεω και Πανθρακικό

13.08.24 | 13:31

Τη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους από την «πύρινη λαίλαπα» κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής εξέφρασαν με ανακοινώσεις αρκετές ομάδες, όπως μεταξύ άλλων το Αιγάλεω και ο Πανθρακικός.

Το «Σίτι» ευχαριστεί πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές που δίνουν μάχη για να περιορίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς, ευχόμενοι την πιο άμεση κατάσβεση των ενεργών μετώπων.

Οι Κομοτηναίοι υπενθυμίζουν ότι πέρυσι είχε δοκιμαστεί η Θράκη από τις φωτιές και δείχνουν αλληλέγγυοι, ευχόμενοι δύναμη και να τελειώσει γρήγορα, με τις λιγότερες δυνατές ζημιές.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι δυο ομάδες:

«Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 εκφράζει τη συμπαράσταση της στους κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα. Ελπίζουμε στην όσο δυνατόν πιο άμεση κατάσβεση των ενεργών μετώπων της φωτιάς χωρίς ανθρώπινες απώλειες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες, στους αστυνομικούς και τους εθελοντές που αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να περιορίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς».

«Αυτή η στιγμή δεν είναι για ποδοσφαιρικές αναλύσεις και αφιερώματα. Η σκέψη μας είναι σε όλους αυτούς που παλεύουν με τις φλόγες…
Πέρυσι τέτοιο καιρό δοκιμάστηκε από την πύρινη λαίλαπα η Θράκη, γνωρίζουμε τα συναισθήματα και το άγχος των ανθρώπων…
Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι δύναμη και να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με λιγότερες δυνατές ζημιές».