Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος Credits: asterastripolis.gr

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μποροβήλος: «Η Τρίπολη και ο ASTERAS AKTOR αποτελούν ποδοσφαιρικό κέντρο για κάθε υγιή φίλαθλο»

13.08.24 | 15:01

Το μήνυμά του για τη νέα σεζόν για τον «ASTERAS AKTOR», τον Αστέρα Τρίπολης Β, αλλά και τις δύσκολες ώρες που περνούν οι πυρόπληκτοι της Αττικής, έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Αρκάδων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Οποιαδήποτε ποδοσφαιρική κουβέντα είναι ανούσια αυτές τις ώρες που οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται. Εύχομαι αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει γρήγορα, η σκέψη όλων μας είναι σε εκείνους, ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και ελπίδα.

Για εμάς στον ASTERAS AKTOR η νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι μια νέα πρόκληση. Ακόμη μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού έχουμε δημιουργήσει ακόμη ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, τον ASTERAS B’ AKTOR, ο οποίος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο σκοπός μας είναι διπλός, αφενός να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα παιδιά που βγαίνουν από τις Ακαδημίες μας και αφετέρου να δυναμώσουμε το ελληνικό στοιχείο, με τελικό στόχο όλη αυτή η προσπάθεια να έχει αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα.

Εκτός, όμως, από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό το νέο εγχείρημα στην ουσία προσφέρει ακόμη περισσότερες ποδοσφαιρικές στιγμές υψηλού επιπέδου στην πόλη μας, στον νομό μας και συνολικά στην Πελοπόννησο. Στην ουσία με το ίδιο εισιτήριο διαρκείας ο φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα κάθε Σαββατοκύριακο να παρακολουθεί στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είτε της πρώτης ομάδας είτε της ομάδας Β’, η οποία επίσης θα αγωνίζεται στο γήπεδό μας.

Αγοράζοντας, λοιπόν, ο φίλαθλος ένα εισιτήριο διαρκείας, θα μπορεί κάθε εβδομάδα να παρακολουθεί διά ζώσης ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών στο γήπεδο της ομάδας μας, είτε για την Super League 1 με τον ASTERAS AKTOR, είτε για την Super League 2 με τον ASTERAS B’ AKTOR.

Επιπλέον, υπάρχει και η γυναικεία ομάδα, η οποία επίσης αγωνίζεται στην Α’ Εθνική και προσφέρει όμορφες αθλητικές στιγμές στους φιλάθλους μας, οι οποίοι από την πλευρά τους την έχουν αγκαλιάσει με θέρμη. Ενώ και οι τρεις ομάδες των Ακαδημιών μας, Κ15, Κ17 και Κ19 συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, παράγοντας ποδοσφαιριστές σε διεθνές πλέον επίπεδο.

Η Τρίπολη και ασφαλώς ο ASTERAS AKTOR αποτελούν πλέον ένα ποδοσφαιρικό κέντρο για κάθε υγιή φίλαθλο. Τους περιμένουμε όλους δίπλα μας για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας και με επιτυχίες και όμορφες στιγμές για τους φιλάθλους μας».