Καστοριά, Γοεντίκου Άφι Απεάφα H Γοεντίκου Άφι Απεάφα είναι διεθνής επιθετικός από το Τόγκο,παίζοντας μια πενταετία στη γαλλική Ναντ- Credits: Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς FC-official -Facebook

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΓΠΟ Καστοριάς: Απέκτησε Βραζιλιάνα, Αμερικανίδα, Τογκολέζα και… Κατσάνου

13.08.24 | 15:22

Καρέ ενίσχυσης για τον ΓΠΟ Καστοριάς. Η ομάδα του Βασίλη Ρούβαλη ενισχύθηκε το τελευταίο διήμερο με τέσσερις παίκτριες, την 22χρονη επιθετικό, Ελπίδα Κατσάνου, που έπαιζε στον ΠΑΟΚ και είναι παλιά γνώριμη, αλλά και τρεις από το εξωτερικό.

Ο λόγος για την 27χρονη Βραζιλιάνα μεσοεπιθετική, Μαρία Λουίζα Μάφι, την Τογκολέζα επιθετικό Γοεντίκου Άφι Απεάφα, που έπαιζε την τελευταία πενταετία στη γαλλική Ναντ, αλλά και την 26χρονη Αμερικανίδα χαφ, Τζόρνταν Σέφερ, με θητεία σε Σκωτία και Αυστρία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μία μεταγραφή στο ρόστερ της ομάδας μας!!! Την Ελληνίδα
ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ!!!
Η Ελπίδα είναι γεννημένη στις 1/3/2002 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Κεραυνό Θεσπρωτικού και γρήγορα εντάχθηκε στα Γιάννενα την σεζόν 2020-2021. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, για να παραχωρηθεί ως δανεική στην Καστοριά, όπου σημείωσε 4 γκολ. Ακολούθησε η εδραίωση της στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου τις τελευταίες σεζόν έχει σημειώσει 4 γκολ, κερδίζοντας παράλληλα το πρωτάθλημα Ελλάδας!
Καλώς ήρθες και πάλι!!!!».

«Άλλη μια μεταγραφική επιτυχία του ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με την 27χρονη μεσοεπιθετική Βραζιλιάνα Maria Louisa Mafi!!!
Ασχολείται με το άθλημα από την ηλικία των 5 ετών και μετράει πολλές συμμετοχές σε αμερικάνικα πρωταθλήματα ως το 2020.
Η δήλωση της ίδιας:
“I am excited about the opportunity to join Kastoria FC and contribute to the club’s success. I can’t wait to work with the team and give my best on the field.
“Είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να γίνω μέλος της Καστοριάς και να συνεισφέρω στην επιτυχία του συλλόγου. Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».

«Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα μας με την επιθετικό WOEDIKOU AFI APEAFA!!!
Διεθνής με την Εθνική Τόγκο, τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, με τελευταία ομάδα την Nantes!!!
Και συνεχίζουμε!!!!».

«Μεγάλο μεταγραφικό μπαμ για την ομάδα μας!!! Με τα χρώματα της Καστοριάς θα αγωνιστεί φέτος η Αμερικανίδα χαφ
Jordan Schaefer.
Η 26χρονη Αμερικανίδα χαφ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα στο πρωτάθλημα ECNL της Αμερικής, με την πρώτη της παρουσία στην Ευρώπη να αποτελεί η Hearts στην Σκωτσέζικη Premier League. Τελευταίος σταθμός της καριέρας της αποτελεσε Dornbirn στην Αυστριακή Μπουντεσλίγκα!!
Καλώς Ήρθες!!!».