Παναχαϊκή, Γιάννης Τάτσης Screen Shot Panachaiki FC / ΠΑΕ Παναχαϊκή - Facebook

Superleague 2

Τάτσης: «Θετικό πρόσημο για την Παναχαϊκή» (vid)

13.08.24 | 17:36

Για το πρώτο φιλικό, όπου η ομάδα του νίκησε με 2-0 τη Μαρκό στη Νάουσα, μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης, δηλώνοντας ευχαριστημένος από τη διάθεση. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννιώτης κόουτς των «κοκκινόμαυρων»:

«Ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, εδώ στο βασικό στάδιο που βρισκόμαστε. Ένα καλό τεστ, επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Έκανε και η Μαρκό το βασικό της στάδιο, με καλούς παίκτες και πολύ οργανωμένη ομάδα. Θετικό το πρόσημο, για την επιβάρυνση και το γεγονός ότι ευτυχώς δεν είχαμε, βγάλαμε δυο ημίχρονα, μοιράστηκαν το χρόνο τα παιδιά. Έμεινα ευχαριστημένος από τη διάθεση. Στη φυσική κατάσταση στο σημείο που βρισκόμαστε ήταν καλά. Συνεχίζουμε σε πιο υψηλούς και εντατικούς ρυθμούς να προετοιμαζόμαστε. Για κάποια τακτικά κομμάτια είδα θετικά, που όμως στην πορεία θέλουμε να συντηρήσουμε και να βελτιώσουμε και άλλο».

«Να γίνουμε ομάδα – Καλές οι συνθήκες»

Για να συνεχίσει ο Γιάννης Τάτσης: «Θα καθίσουμε εδώ ως την άλλη Πέμπτη, συνεχίζουμε τη δουλειά, με στόχο να βελτιωθούμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και να αποκτήσει η ομάδα μια ομοιογένεια. Να δουλέψουμε σε θέματα τακτικά, νοοτροπίας και γενικότερα να γίνουμε ομάδα. Είναι πολύ καλές οι συνθήκες για αυτή την εποχή, το αθλητικό κέντρο, το γήπεδο, το γυμναστήριο, το ξενοδοχείο, το υψόμετρο. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε, για να συνεχίσουμε την καλή προετοιμασία».