Ηρακλής, Χοσέ Μιράντα Credits: iraklis-fc.com

Superleague 2

Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Χοσέ Μιράντα

13.08.24 | 16:22

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για τη μεταγραφή του Χοσέ Μιράντα στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη.

Ο 26χρονος εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα, που έκανε τη διαφορά μια διετία στην κατηγορία με τη Νίκη Βόλου, είχε απαντήσει από χθες θετικά και σήμερα ανακοινώθηκε η σημαντική προσθήκη για τον «Γηραιό».

Ο έμπειρος winger θα μεταβεί άμεσα στο Καρπενήσι, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κυανόλευκων», για μια μεταγραφή πρώτης γραμμής, εναρμονισμένη στους φετινούς υψηλούς στόχους. Άλλωστε, στους Βολιώτες ο Μιράντα είχε 55 συμμετοχές, με 19 γκολ και 9 ασίστ, ενώ στην Εθνική της πατρίδας του 43 παρουσίες και 3 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Είναι γεννημένος στη Χετάφε(22/7/1998) έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ηλικία 16 ετών τον απέκτησε η Χετάφε και αρχικά αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19 και στην συνέχεια στην Χετάφε Β’, με την οποία κατέγραψε 56 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ακολούθησε η προώθηση του στην πρώτη ομάδα της Χετάφε έχοντας συνολικά 4 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επόμενος σταθμός του για δυο χρόνια η Νίκη Βόλου με την οποία είχε σε 55 αγώνες 19 τέρματα και 9 ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, έχοντας 43 εμφανίσεις με τρια τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Χοσέτε στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».