ΑΣ Διονυσίου, Νίκος Μπουτζίκος Credits: Α.Σ. Διονυσίου (Αθλητικός Σύλλογος Διονυσίου)-Facebook

Τοπικά

ΕΠΣ Χαλκιδικής: Ποια ομάδα απέκτησε τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού Νίκο Μπουτζίκο

14.08.24 | 08:16

Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Νίκος Μπουτζίκος, που έκανε μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες και ανακοινώθηκε από τον ΑΣ Διονυσίου, στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο 35χρονος Χαλκιδικιώτης αριστερός μπακ στο ζενίθ της καριέρας του έπαιξε στον Παναθηναϊκό, το 2008, ως ένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ του «τριφυλλιού», μαζί με τον Σωτήρη Νίνη τότε.

Έκτοτε ο Μπουτζίκος έπαιξε σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή και τελευταία στον Καμπανιακό, το 2022-23, πανηγυρίζοντας τρεμπλ και άνοδο στη Super League 2. Μια μεταγραφή πολυτέλεια φυσικά για το επίπεδο της ομάδας του Διονυσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙTΙ ΤΟΥ !!!

Το Δ/Σ του Α.Σ.Διονυσίου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του Διονυσίου ένα δικό μας παιδί, τον Νίκο Μπουτζίκο, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ακολούθησε μια αξιόλογη καριέρα.
Έπειτα από μια τεράστια, γεμάτη και με διακρίσεις καριέρα στα γήπεδα όλης της χώρας και στις μεγάλες κατηγορίες, επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, στο σύλλογο του χωριού του, στην ομάδα του Διονυσίου.
Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε και η εκτίμηση στα άτομα της Διοίκησης συντέλεσαν στην οριστικοποίηση της μεταγραφής αυτής.
Οι συστάσεις είναι περιττές για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμα, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Σμύρνη, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή και τελευταία (2022-23) στον Καμπανιακό που αναδείχτηκε πρωταθλητής(άνοδο στην Football League2) και Κυπελλούχος ΕΠΣ.Μακεδονίας.
Είναι τιμή μας που φέτος θα είναι στην ομάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όχι μόνο διότι έρχεται ένα δικό μας παιδί που τον θαυμάζαμε με ποδοσφαιρική ποιότητα αλλά κυρίως διότι έρχεται ένα δικό μας παιδί με σπάνιο-εξαιρετικό χαρακτήρα, που διακρίνεται για το ήθος του μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Καλώς ήρθες Νίκο στην ομάδα σου !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!! 💚⚽️🤍».