Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Ανατροπή με Φαμπιάνο – Υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών (pic)

13.08.24 | 19:02

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Όλα έδειχναν ότι ο Φαμπιάνο Λέισμαν θα δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον Άρη και στην Ελλάδα, όμως τελικώς υπήρξε ανατροπή και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την επόμενη τριετία.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού για τους «κίτρινους» είχε αίσιο τέλος. Συγκεκριμένα ο Φαμπιάνο συμφώνησε τελικά, μετά από πολλά επεισόδια σε διάστημα σχεδόν τριών μηνών και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος του Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Μία εξέλιξη που ήταν και η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη από το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Η παραμονή του Βραζιλιάνου υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου και μάλιστα για την επόμενη τριετία όπως και έγινε. Η διοίκηση της ΠΑΕ έδειξε να έχει την απαιτούμενη υπομονή σε βάθος χρόνου και τελικώς δικαιώθηκε, αφού ανέβασε την προσφορά του δυο φορές, ενώ παράλληλα κινήθηκε για την απόκτηση κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού.

Ο Φαμπιάνο δεν βρήκε αυτό που ήθελε στη Σαουδική Αραβία, παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο της Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη και επέλεξε και να πει το «ναι» στην τελική πρόταση του Άρη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μία νέα συνάντηση παρουσία του εκπροσώπου του Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο που έφερε και την οριστική συμφωνία.

Πλέον αυτό που απομένει είναι ο Φαμπιάνο να περάσει μέσα στις επόμενες ώρες από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μάντζιου επιστρέφοντας σε γνώριμο περιβάλλον, σε αυτό του Άρη. Πλέον ο Βραζιλιάνος τίθεται ακόμη και σε θέση να είναι παρών την Κυριακή (18/8) στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με τον Ατρόμητο.