Credits: Youtube Screenshot/Unión Deportiva Las Palmas

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Το παλεύει για Ελ Χανταντί

14.08.24 | 09:46

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Μετά τη συμφωνία με του Άρη με τον Φαμπιάνο Λέισμαν , σειρά παίρνει αυτή με τον επιθετικό με τον Μουνίρ Ελ Χανταντί να είναι πάντα στο προσκήνιο.

Η περίπτωση του 28χρονου Μαροκινού φαντάζει μία ακόμη δύσκολη στη λογική της υπέρβασης για τη διοίκηση της ΠΑΕ που δείχνει ωστόσο αποφασισμένη να την παλέψει μέχρι τέλους και να αποσπάσει το ναι του.

Ο λόγος έχει να κάνει πέρα από την αξία του ότι ο Ελ Χανταντί πρόκειται για έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και ως δεξιός χαφ.

Σε μία θέση όπου υπάρχει ανάγκη ειδικότερα στο ξεκίνημα της χρονιάς με δεδομένο ότι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ κουβαλάει μία τιμωρία 5 αγωνιστικών από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.

Στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουνε μέχρι τέλους και την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή της ισπανικής Λας Πάλμας ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Για το λόγο αυτό και σε αυτό το χρονικό σημείο είναι χαρακτηριστικό πως έχουνε παγώσει οι υπόλοιπες περιπτώσεις που είναι στη λίστα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το κεφάλαιο του Ελ Χανταντί.