Καμπανιακός, Κιλκισιακός Ο Βασίλης Φασίδης -Credits: Intime

Superleague 2

Καμπανιακός: Φιλική ισοπαλία 1-1 με Κιλκισιακό – Βλέπει Φασίδη και Βοριαζίδη

14.08.24 | 09:53

Με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Καμπανιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Κιλκισιακό στο Κιλκίς, για το πρώτο φιλικό του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65΄ με τον Βασίλη Μπογιόπουλο, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ισοφάρισε στο 80΄ στο τελικό 1-1 για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, μετά από ασίστ του Παύλου Έππα.

Δυο δοκάρια ο Διαμαντόπουλος

Νωρίτερα, ο Διαμαντόπουλος είχε δυο δοκάρια για τους «ερυθρόλευκους», με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα και να πειραματίζονται.

Στο φιλικό για την ομάδα της Χαλάστρας αγωνίστηκαν ο Βασίλης Φασίδης και Μιχάλης Βοριαζίδης και προφανώς «παίζει» το ενδεχόμενο απόκτησής τους.

Ο Φασίδης είναι 28χρονος Ημαθιώτης εξτρέμ, που αγωνιζόταν στη Βέροια και παλιότερα σε Πιερικό, Τρίκαλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β και Αιγινιακό.

Ο Βοριαζίδης είναι 19χρονος Κοζανίτης αμυντικός χαφ, που έπαιζε σε ομάδες της Τσεχίας, όπως η Σλάβια Πράγας Β, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στους Πόντιους Κοζάνης.

Κιλκισιακός-Καμπανιακός 1-1

Κιλκισιακός (Χατζηιωαννίδης-Τεντόγλου): Αθανασίου, Κακουλίδης, Σφέτκος, Πολυζάς, Ραφαελίδης, Πορτοκαλάς, Τόλα, Αγαπητός, Νικηφορίδης, Πιπερτζής, Ζησόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπούκας, Γιατισάκης, Μπαγιόπουλος, Παχιός, Τσουφλίδης, Καούρας, Πορτοκαλάς, Χρυσοχόου, Τριανταφυλλίδης, Αγαθαγγελίδης, Βουτυράς, Παυλίδης, Αβραμίδης.
Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Ντουμάνης, Φροσύνης, Βοσκόπουλος, Σγουρής, Έππας, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος, Ν. Καθάριος, Κωτσόπουλος, Φασίδης. Έπαιξαν και οι Κασαπίδης, Καλπακίδης, Αλιμπαρούτης, Διαμαντόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μποζίδης, Παπαστεριανός, Καρακώστας, Παντελής, Καράδαλης, Βοργιαζίδης.