Καβάλα, Ισαάκ Αλέξανδρος Κουτσοκλένης Credits: Kavala Fc (Facebook)

Superleague 2

Καβάλα: Νέος προπονητής στην Κ19 ο Κουτσοκλένης

14.08.24 | 09:09

Τον προπονητή της ομάδας Νέων ανακοίνωσε η Καβάλα ενόψει της νέας Super League 2. Ο λόγος για τον Ισαάκ Αλέξανδρο Κουτσοκλένη, που δούλεψε και παλιά στον ΑΟΚ, ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Ο Κουτσοκλένης έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Κ19 της Καλλιθέας στην κατηγορία το 2021, ως προπονητής της Κ15 της Ξάνθης στη Super League, αλλά και ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Super League 2.

Τελευταίος σταθμός του ήταν η Δόξα Αμυγδαλεώνα, την οποία οδήγησε σε άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αργοναυτών»:

«Καλωσορίζουμε στις τάξεις της ομάδας μας, τον Ισαάκ Αλέξανδρο Κουτσοκλένη ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Νέων του συλλόγου μας.
🔵⚪️ Ο Ισαάκ έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας, ως προπονητής φυσικής κατάστασης.
⚽ Έχει εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας καθώς το 2021 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα Νέων της Καλλιθέας (SL2) στη συνέχεια ήταν προπονητής της ομάδας Κ15 του Α.Ο Ξάνθη (SL) ενώ πέρασε και από τον Αστέρα Βλαχιώτη ως βοηθός προπονητή στη Super League 2.
👉 Τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του ήταν η Δόξα Αμυγδαλεώνα την οποία οδήγησε σε άνοδο από την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ενώ είναι κάτοχος πτυχίου UEFA A’ και απόφοιτος του Α.Π.Θ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
🤝 Ισαάκ σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Καβάλα!».