Credits: Youtube Screenshot/Getafe C.F.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Κλείνει στον Άρη ο Τζόναθαν Σίλβα»

14.08.24 | 10:45

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Μετά τον Μάρτιν Φρίντεκ, ο Άρης θέλει να τελειώνει και με την περίπτωση του βασικού αριστερού μπακ του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Τζόναθαν Σίλβα να βρίσκεται προ των πυλών.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «AS» που κάνει λόγο μεταξύ άλλων για συμφωνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον 30χρονο Αργεντινό πρώην της Χετάφε που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

«O Σίλβα δεν είχε μέχρι στιγμής άλλες προτάσεις από την Ισπανόα, όπου ήθελε να μείνει, και αυτό τον οδήγησε να αποδεχθεί εκείνη του Άρη! Η Ελλάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς της ΠΑΕ Άρης τις τελευταίες ημέρες έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος του Σίλβα και αφού διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε αναμένεται να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη ώστε αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Άρη και έχουν επικεντρωθεί εδώ και αρκετό διάστημα στον Σίλβα και θέλουνε να τελειώνουνε άμεσα και μαζί του ώστε να κλείσει και αυτή η μεταγραφή αλλά και θέση.

Του αριστερού μπακ με τον Αργεντινό και τον Τσέχο Φρίντεκ ώστε ο Ισπανός Μάρτιν Μοντόγια να λογίζεται ως δεξιός μπακ όπως και είναι η φυσική του θέση.