Νίκη Βόλου, Θοδωρής Βερνάρδος Credits: Niki Volou FC - www.nikifc.gr

Superleague 2

Νίκη Βόλου: Aνακοίνωσε Θοδωρή Βερνάρδο

14.08.24 | 12:17

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για τη μεταγραφή του Θοδωρή Βερνάρδου στη Νίκη Βόλου και από τη θεσσαλική ομάδα, μετά την αρχική ανακοίνωση του deal από τους εκπροσώπους του.

Ο 27χρονος εξτρέμ πήρε τη σκυτάλη στις ανακοινώσεις των Θεσσαλών, έχοντας παίξει παλιότερα στις Κ19 των Απόλλωνα Πόντου, Πανσερραϊκού, Ηρακλή και εν συνεχεία σε ΑΟ Καρδίας, Πιερικό, Άρη Παλαιοχωρίου, Τσιλιβή Ζακύνθου, Αστέρα Βλαχιώτη, Ολυμπιακό Βόλου, πριν ενταχθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου έμεινε την τελευταία διετία. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

«Στη Νίκη Βόλου και ο Θοδωρής Βερνάρδος

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 4η μεταγραφή της, αυτή του 27χρονου περιφερειακού επιθετικού Θοδωρή Βερνάρδου.

Ο Θοδωρής γεννήθηκε στις 7/11/1997 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα Πόντου.

Από εκεί μεταπήδησε στον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2015-16. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με την Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για το πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 για να ακολουθήσει ο ΑΟ Καρδίας στη Γ’ Εθνική μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και μεταπήδησε στον Πιερικό. Στα μισά της σεζόν εντάχθηκε στον Άρη Παλαιοχωρίου και τη σεζόν 2019-20 έπαιξε για τον ΑΟ Τσιλιβί Ζακύνθου.

Την περίοδο 2020-21 μεταπήδησε στον Αστέρα Βλαχιώτη και η σεζόν 2021-22 τον βρήκε να παίζει στον Βόλο για τον Ολυμπιακό.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν εντάχθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία στο πρωτάθλημα της Super League 2 είχε γεμάτες σεζόν, παίζοντας 53 παιχνίδια, σημειώνοντας και 7 γκολ.

Συνολικά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει 68 παρουσίες με 9 τέρματα, ενώ στη Β’ Εθνική έχει 84 συμμετοχές με 12 τέρματα, ενώ έχει και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Θοδωρή να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας.

Θοδωρή καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Βόλου».