Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA LEAGUE

Παναθηναϊκός: Μικρά-μικρά από την πτήση για το Άμστερνταμ (pics)

14.08.24 | 13:17

Η αποστολή του Παναθηναϊκού… πάτησε Άμστερνταμ, το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου στις 15/8, θα δώσει τη δική του μάχη, απέναντι στον Άγιαξ, για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Φυσικά, πριν την πτήση για την Ολλανδία, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, υπήρξαν αρκετά μικρά… παρασκήνια, που σας φέρνει στην επιφάνεια το monobala.gr.

*Αντικείμενο λατρείας έγινε και στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Φώτης Ιωαννίδης, από τους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον διεθνή φορ να παραμένει το αγαπημένο παιδί της «πράσινης» εξέδρας, δίνοντάς του τον… έναυσμα για την πρόκριση, λέγοντάς του: «Πάμε Φωτάρα, πάμε γερά για την πρόκριση».

*Μια… αναπάντεχη συνύπαρξη, έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο, καθώς μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε μάλιστα και ένα σύντομο διάλογο, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Τζαβέλλα.

*Τις εντυπώσεις κέρδισε το πράσινο πόλο που φορούσε η αποστολή του Παναθηναϊκού, κατά την αναχώρησή της. Το νέο ένδυμα αποστολής φέρει ένα μικρό τριφύλλι στο στήθος και ορισμένες λεπτομέρειες στην πλάτη.

*Η τρίωρη πτήση για την Ολλανδία, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τους βοηθούς του Ντιέγκο Αλόνσο, Γκαμπριέλ Ραϊμόντι και Φακούντο Στικ να αναλύσουν τον τρόπο παιχνιδιού του Άγιαξ και να ετοιμάσουν ακόμα καλύτερα το βίντεο για τους παίκτες.

*Τις δικές του, ευχές έστειλε στην «πράσινη» αποστολή, ο κυβερνήτης της Aegean, με τον ίδιο να προσκαλεί παίκτες της ομάδας στο πιλοτήριο, με τον Γιάννη Κώτσιρα να… αρπάζει την ευκαιρία και να κάθεται για αρκετή ώρα.

*Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν στην πτήση, ωστόσο ορισμένοι είχαν άλλες προτιμήσεις. Για παράδειγμα, Ιωαννίδης και Νίκας, γνωστοί και φίλοι από την κοινή θητεία τους, στον Λεβαδειακό, έκατσαν μαζί και… κοντραρίστηκαν σε ένα παιχνίδι γνώσεων.

*Ωστόσο, αυτός που ξεχώρισε ήταν, ο Γιούρι Λοντίγκιν πέρασε την ώρα του, παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ του Netflix «Last Dance», που έχει ως θέμα την τελευταία χρονιά της δυναστείας των Bulls στο NBA, αλλά και η διαδρομή του Μάικλ Τζόρνταν.

*Μουντός ήταν ο καιρός που συνάντησε ο Παναθηναϊκός κατά την άφιξή του, στο αεροδρόμιο «Σίπχολ» του Άμστερνταμ, με τις συνθήκες να μην έχουν καμία σχέση με την ζέστη της Αθήνας, καθώς στην Ολλανδία η θερμοκρασία αγγίζει τους 21 βαθμούς. Μάλιστα η πρόγνωση του καιρού δείχνει βροχόπτωση ανά διαστήματα το επόμενο διήμερο στο Άμστερνταμ.