Φωτογραφία: Intime

Media

Cosmote TV: Αποκλειστικά οι «μάχες» ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για τις ευρωπαϊκές τους προκρίσεις

14.08.24 | 17:03

Έτοιμες για τις μεγάλες ανατροπές, προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» είναι οι ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η Cosmote TV θα μεταδώσει αποκλειστικά τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από pre και postgame εκπομπές.

Η Νόα αιφνιδίασε την ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της. Ο «Δικέφαλος» θα έχει τον τελευταίο λόγο, διεκδικώντας την πρόκριση στα Play-Off του UEFA Conference League μέσα στην OPAP Arena. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15/08 στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote SPORT1HD. Η Pregame εκπομπή της αναμέτρησης θα μεταδοθεί ελεύθερα και από το επίσημο Youtube κανάλι της Cosmote TV.

Μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Άγιαξ στον πρώτο αγώνα (0-1), ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στα Play-Off του UEFA Europa League. Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον «Αίαντα» και στους «Πράσινους» θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 15/08 στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote SPORT2HD. Η Pregame εκπομπή της αναμέτρησης θα μεταδοθεί ελεύθερα και από το επίσημο Youtube κανάλι της Cosmote TV.