Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

14.08.24 | 21:04

Δεν το έχει κρυψεί ποτέ ο Ντάνιελ Ποντένσε πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Από αυτό όμως μέχρι την στάση που κρατάει όλο το καλοκαίρι ο Πορτογάλος εξτρέμ υπάρχει διαφορά. Ελάχιστοι παίκτες στο παρελθόν έχουν δείξει με τόσες πράξεις το πόσο πολύ θέλουν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Συγκεκριμένα ο Ποντένσε έχει απορρίψει όποια πρόταση έφτασε στην Γουλβς, ακόμα και αυτές που ήταν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την αγγλική ομάδα. Παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει σε όλες τις συζητήσεις πως τη νέα σεζόν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Δεν θέλει και δεν πρόκειται να παίξει ποδόσφαιρο πουθενά αλλού.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση και στην Γουλβς η οποία φαίνεται πως έχει ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της που ξεκινούσαν από τα 10 εκατομμύρια ευρώ και πλέον υπάρχει σοβαρή προσέγγιση στα χρήματα που μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι οι πλέον καθοριστικές με στόχο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί το deal και ο Ντάνιελ Ποντένσε να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά.