Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Στοπ της ΕΛ.ΑΣ. στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στο Βόλο

15.08.24 | 08:42

Μπλόκο έβαλε η ΕΛ. ΑΣ. με ανακοίνωσή της, στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Βόλο για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλο και τους «ερυθρόλευκους» (17/8, 20:00).

Οι Πειραιώτες με χθεσινή τους ενημέρωση ανέφεραν πως έχουν ήδη «φύγει» περισσότερα από 3.000 εισιτήρια για την κερκίδα των φιλοξενούμενων, ενώ έχουν στη διάθεσή τους 9.000 εισιτήρια προς πώληση.

Αυτή η ανακοίνωση είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην μετακίνηση των φίλων των «ερυθρόλευκων» που θα βρεθούν κατά χιλιάδες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»