Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Νέος» ΠΑΟΚ με Πανσερραϊκό

16.08.24 | 08:47

Στη «μάχη» της υπεράσπισης του τίτλου του, τον οποίο κατέκτησε την περσινή σεζόν με εκπληκτικό τρόπο, κερδίζοντας ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μπαίνει αύριο(17/8, 20:00) ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Προερχόμενοι από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έναν ακόμα λόγο να ξεκινήσουν με το… δεξί τη νέα σεζόν πέρα από τους προφανείς, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προσανατολίζεται να διαφοροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την ενδεκάδα του, συγκριτικά με τις επιλογές του στα τέσσερα έως τώρα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Από την προπόνηση της Πέμπτης (15/8) απουσίασε ο Ντομικίκ Κοτάρσκι, που έκανε ράμματα στον αγκώνα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση για να φανεί αν θα παίξει κόντρα στους Σερραίους. Από την άλλη ο ο Γιότι Ότο ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Τάισον νιώθει ήδη καλύτερα και θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (16/8) αν θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ αν δεν τα καταφέρει το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Τσιφτσής. με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να «παίζει» δυνατά για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ράφα Σοάρες για το αριστερό, στη θέση των Γιοάν Σάστρε, Μπάμπα Ράχμαν που αγωνίστηκαν 120 λεπτά την περασμένη Τρίτη κόντρα στη Μάλμε.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο πως ο Μιχαηλίδης «κουβαλάει» τιμωρία από την περσινη σεζον με την κόκκινη που είδε στο ματς με τον Άρη, την τελευταία αγωνιστική των playoffs, εάν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφασίσει να δώσει ανάσες στον Κουλιεράκη, ένας εκ των Νάσμπεργκ-Θυμιάνη θα βρεθει διπλα στον Κεντζιορα, ενώ μόνο απίθανο δεν είναι να δούμε στον άξονα το δίδυμο Σβαμπ – Τσιγγάρας.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Φεντόρ Τσάλοφ έχοντας πίσω του τον Τόμας Μουργκ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά της επίθεσης και ο Ταρίκ Τισουντάλι κατά πάσα πιθανότητα στα αριστερά, έχοντας «ανταγωνιστή» τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Τις τελικές σκέψεις του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα τις εξωτερικεύσει στη σημερινή (16/8) προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Σερραίους του Μιχάλη Γρηγορίου.