Σίστο Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Το απρόοπτο με Σίστο και ο «πονοκέφαλος» του Μάντζιου για Περιστέρι

16.08.24 | 12:01

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Πιόνε Σίστο θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το πρόβλημα στη γάμπα του που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο 28χρονος Δανός μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και να μην υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο.

Για το λόγο αυτό ο Σίστο είχε χάσει τα δύο τελευταία φιλικά της προετοιμασίας, με τις Ελμπασάνι και Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, και παραμένει απών. Μία απουσία που στερεί από τον Έλληνα τεχνικό του Άρη μία σημαντική επιλογή στα αριστερά της επίθεσης για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σίστο τρέχει να προλάβει το παιχνίδι μία εβδομάδα μετά, προκειμένου να είναι έτοιμος σε αυτό της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, κάτι που θα φανεί στην πορεία των ημέρων.

Με την απουσία του Σίστο ο Μάντζιος βλέπει να έχει ένα συμπληρωμένο… καρέ απόντων για το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Έναν τραυματία τον Σίστο και τρεις τιμωρημένους από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Ζαν Ζουλ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ.