Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Οι σκέψεις Μάντζιου για την επίθεση και η επιλογή Σαμόρα

16.08.24 | 17:13

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Δύο μέρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague και ο Άκης Μάντζιος καλείται να καταλήξει για τη βασική ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη διάρκεια της χθεσινής (15/8) ημέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης έγιναν κάποιες δοκιμές όσον αφορά αυτούς που θα βγούν από τα αποδυτήρια στο Περιστέρι για τη σέντρα. Τα ερωτηματικά όμως παραμένουν.

Τα διλήμματα για Περιστέρι

Είτε έχει να κάνει με την παρουσία του Μάρτιν Φρίντεκ ως αριστερού μπακ, είτε ποιος θα ξεκινήσει ως 6άρι, είτε του Σαβέριο ως αριστερού χαφ είτε ακόμη και ποιος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ξεκινήσει ο Φρίντεκ τότε ο Μάρτιν Μοντόγια θα πάει σαν 6άρι στον άξονα της μεσαίας γραμμής απόντος των τιμωρημένων Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζαν Ζουλ και την ίδια ώρα ο Φραν Βέλεθ θα είναι στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ισπανός θα είναι παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον Φαμπιάνο Λέισμαν εξαιτίας του ότι έχει χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία να μένει εκτός.

Τα δεδομένα για την επίθεση

Όσον αφορά το ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης βάση της εικόνας των φιλικών της προετοιμασίας ο Άλβαρο Σαμόρα φαίνεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Λορέν Μορόν.

Ο διεθνής Κοσταρικανός από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί και κάποιος ακόμη επιθετικός φέρεται να κερδίζει πόντους σε σχέση με τον Ισπανό και πρώτο σκόρερ της περσινής χρονιάς του Άρη και του πρωταθλήματος για την πρεμιέρα του νέου.

Αιτία της εικόνας του Μορόν λίγο πολύ γνωστή. Η μεταγραφολογία που καλά κρατεί για το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλο το καλοκαίρι και ενώ είναι παρών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα χρονιά δείχνει να τον έχει επηρεάσει κάτι που ο Μάντζιος δεν επιθυμεί να συμβεί και στα επίσημα παιχνίδια όπως έγινε στα φιλικά της προετοιμασίας.