Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο Ποντένσε και τουλάχιστον μια ακόμα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό

16.08.24 | 21:35

Είκοσει ημέρες απομένουν για την προθεσμία της UEFA που μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την φάση των ομίλων και στον Ολυμπιακό θέλουν μέχρι τότε να έχουν κλείσει με τις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει στο ρόστερ.

Είναι δεδομένο επίσης πως για να έρθει ένας παίκτης πρέπει να φύγει κάποιος άλλος και με την αποχώρηση του Μπιελ για της ΗΠΑ είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για την επιστροφή του Ποντένσε. Η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ έχει μπει στην τελική της ευθεία και τις επόμενες μέρες αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Ποντένσε δεν θα είναι όμως η μοναδική προσθήκη στο ρόστερ αφού είναι αρκετά πιθανό ο Παπακανέλλος, που αποκλείστηκε από την αποστολή για τον Βόλο, να παραχωρηθεί δανεικός και έτσι να έρθει και άλλος μεσοεπιθετικός με τους Πειραιώτες να κινούνται αθόρυβα μέχρι στιγμής προς αυτή την κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να κάνει και άλλες δύο μεταγραφές μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις που προκύπτουν πάντα στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.