Superleague 2

Ηλιούπολη: Μεσοεπιθετική ενίσχυση με Γιάννη Μπαλογιάννη

17.08.24 | 08:49

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ηλιούπολης. Μετά τους Ενομό, Ντόκιτς, Καρανίκα, ακόμα ένας πρώην παίκτης του Αιολικού πέρυσι, ο Γιάννης Μπαλογιάννης, ανακοινώνεται από τον «Ήλιο».

Ο 27χρονος Λαρισαίος εξτρέμ μάλιστα συνεργάστηκε πέρυσι για περίπου ένα δίμηνο με τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Σάκη Παπαβασιλείου, στον Πιερικό από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Μπαλογιάννης έχει αγωνιστεί και σε Λάρισα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Δωτιέα Αγιάς και Απόλλωνα Λάρισας.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα δοθούν τέσσερα φιλικά, δυο στο Πήλιο όπου μεταβαίνει σήμερα (17/8) η ομάδα, με αντιπάλους την Κ19 του Βόλου, τη Νίκη Βόλου και ακολούθως εντός με Άρη Πετρούπολης και Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ηλιούπολης:

«Παίκτης της Ηλιούπολης ο Γιάννης Μπαλογιάννης!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1997 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Οικονόμου Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικού Φιλλιππιάδας και Δωτιέα Αγίας.

Τις σεζόν 2021-23 αγωνιζόταν για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας 63 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ έπειτα μετακόμισε στον Πιερικό έχοντας 19 και 3 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Αιολικό μετρώντας 14 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γιάννη καλώς ήρθες!

Το μήνυμα του Γιάννη μετά την μεταγραφή του στην ομάδα μας: «Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Ηλιούπολης. Εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».