Intime

Athens Καλλιθέα FC

Athens Kallithea: Διαζύγιο με Μουνίε

19.01.24 | 18:53

Για 2,5 χρόνια ο Άντονι Μουνιέ φόρεσε τη φανέλα της Athens Kallithea και παρότι λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ο αθηναϊκός σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

Ο 36χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκτοτε αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ από το 2021 βρισκόταν στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Athens Kallithea FC και ο Γάλλος επιθετικός Anthony Mounier συμφώνησαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους. Ο Mounier, 36, υπέγραψε τον Σεπτέμβριο 2021, στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον σύλλογο, και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης τη σεζόν 2021/22 με 17 τέρματα σε 30 συμμετοχές. Έπειτα από προβλήματα με τραυματισμούς, ο Mounier μέτρησε επτά συμμετοχές με ένα τέρμα την περσινή σεζόν, και μία συμμετοχή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Mounier εμπλούτισε την ομάδα με την ανεκτίμητη εμπειρία του από κορυφαίες κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στη Ligue 1 (Lyon, Nice, Montpellier), στη Serie A (Bologna, Atalanta), και στη Super League 1 (Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης) προτού υπογράψει στην AKFC».