Screenshot

Αγγλία

Απίστευτο σοκ στη Νότιγχαμ: Ο Ντανίλο διέλυσε τον αστράγαλό του και αποχώρησε με φορείο (pic&video)

17.08.24 | 17:51

Μόνο έτσι δεν ονειρευόταν να ξεκινήσει τη σεζόν ο Ντανίλο! Η πρεμιέρα της Premier League είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ να φιλοξενεί στο «Σίτι Γκράουντ» την Μπόρνμουθ, με το ματς να σημαδεύεται από το 15ο μόλις λεπτό από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ντανίλο.

Ο Βραζιλιάνος επιχείρησε να κερδίσει μία μονομαχία στον αέρα και ο τρόπος με τον οποίο πάτησε στη συνέχεια στο χορτάρι, μόνο ιδανικός δεν ήταν… Από τα πρώτα πλάνα φάνηκε η ζημιά που υπέστη ο Ντανίλο στον αστράγαλό του, με τις αντιδράσεις των παικτών που βρισκόντουσαν δίπλα του να σοκάρουν.

Στο ριπλέι η εικόνα γίνεται δυστυχώς ακόμη πιο ξεκάθαρη για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος σε αυτή τη φάση. Προφανώς, οι γιατροί και των δύο ομάδων έσπευσαν κατευθείαν προς τον ποδοσφαιριστή της Νότιχαμ Φόρεστ, «τρομοκρατημένοι» από τις κραυγές που άκουγαν από τον Βραζιλιάνο.

Οι γιατροί σήκωσαν ένα πανό γύρω του, ώστε να τον προστατέψουν. Ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, με τους οπαδούς και της Μπόρνμουθ να τον χειροκροτούν και να του εύχονται ταχεία ανάρρωση.