STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Με Κωστούλα στην επίθεση ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό

17.08.24 | 18:57

Η Super League ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη και να κοντράρεται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, καθώς έχουν πουληθεί χιλιάδες εισιτήρια στους οπαδούς των Πειραιωτών.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατεβάσε την ομάδα του με σχήμα 4-2-3-1 αλλά και την έκπληξη του Μπάμπη Κωστούλα στη θέση του σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Ντόη είναι η επιλογή του Βάσκου ως παρτενέρ του Έσε στα χαφ, κάτι που δοκίμασε και στα φιλικά, ενώ ο Ζουλιάν Μπιανκόν αντικαθιστά τον Παναγιώτη Ρέτσο στα στόπερ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Βέλντε, Κωστούλας.

Πάγκος: Πασχαλάκης, Άμπει, Ελ Κααμπί, Στάμενιτς, Μπάκουλας, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Μουζακίτης, Κοστίνια

 

Ο Χοακίν Γκόμεθ κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Βόλου και επέλεξε τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Μύγα, Κορρέα, Καλογερόπουλο και Φεράρι στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Γκλάβτσιτς με τον Τσοκάνη θα είναι στη μεσαία γραμμή.

Ο Βιγιαφάνιες θα κινηθεί μπροστά τους και θα έχει τον Κόμπα στο ένα άκρο και τον Ασεχνούν στο άλλο ως εξτρέμ. Τέλος, ο Κόσζτα θα είναι στην κορυφή.

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Τσοκάνης, Μύγας, Κόμπα, Βιγαφάνιες, Γκλάβτσιτς, Φεράρι, Κόζτα, Ασεχνούν

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Ταχάτος, Ασλανίδης, Μίλετιτς, Σμέλερς, Δόσης, Μεντιέρα, Άλτμαν, Κόντε