Φωτογραφία: Intime

Παρασκήνιο

Περίεργα διεθνή παιχνίδια της ΕΠΟ

16.02.24 | 11:26

Η διοίκηση Μπαλτακου προσπαθεί να «θάψει» την ιστορία της αθλητικής διαδοχής και συστηματικά αποκρύπτει κανονισμούς – εγκυκλίους και αποφάσεις της FIFA και του CAS.

Έτσι παρότι έχουν εκδοθεί αρκετές αποφάσεις από την DRC/FIFA κατά των ιδρυτικών ερασιτεχνικών σωματείων (Καβάλα, Ρόδος, κλπ) για χρέη των ΠΑΕ, η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα τις ομάδες για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, αλλά προσπαθεί να τις βοηθήσει παρασκηνιακά ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Φαίνεται λοιπόν ότι πίσω από την Καβάλα κρύβεται η ΕΠΟ, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησε την Καβάλα αλλά γιατί δίνει μεγάλο παρασκηνιακό αγώνα για να πνίξει την αθλητική διαδοχή και τα δικαιώματα των πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα!

Όμως αν διασταυρωθεί ότι η ΕΠΟ προσέλαβε και πλήρωσε τον Ιταλοελβετό δικηγόρο που η ίδια χρησιμοποιεί στις υποθέσεις της, για να υπερασπίσει την Καβάλα στο CAS, θα πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο!

Πάντως με την κοινή λογική αποκλείεται η Καβάλα να πλήρωσε πάνω από 20.000 ευρω σε παράβολα και δικηγόρους για να γλυτώσει 25.000 ευρώ χρέους.

TAGS