Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Με Μαξ και πολλές αλλαγές η αποστολή για Αστέρα

17.08.24 | 21:21

Για πρώτη φορά ο Φίλιπ Μαξ αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της Stoiximan Superleague κόντρα στον Αστέρα Aktor.

Μετά την συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή λίστα των «πράσινων» για τις αναμετρήσεις με την Λανς, ο Ντιέγκο Αλόνσο δίνει το «βάπτισμα του πυρός» στον Γερμανό αριστερό μπακ.

Από την άλλη ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Τσέριν, Σπόραρ και οι «γνωστοί» Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Πέρεθ.

Όσον αφορά το σημερινό (17/8) πρόγραμμα προπόνησης, οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, στατικές φάσεις και παιχνίδι τακτικής. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Μπάλντοκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.